Kuumenna uuni 200-asteeseen (tasalämpö). Hienonna ja huuhtele suippokaali, hienonna kevätsipulit ja leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Levitä suippokaali ja kevätsipuli uunivuoan pohjalle, aseta lohifileet päälle ja laita jokaisen lohifileen pinnalle kaksi sitruunaviipaletta. Ripottele päälle sitruunapippuria ja suolaa. Kaada vuokaan lopuksi tamari ja kerma. Paista n. 15–20 minuuttia. Tarjoile heti. Lisukkeeksi sopii esim. rouhea leipä.
Ainesosat
4 lohifilettä
1 luomusitruuna
1 rkl sitruunapippuria
1 suippokaali
2 kevätsipulia
½ punainen paprika
4 rkl Urtekram tamaria
Urtekram merisuolaa ja pippuria
Ohjeet
Kuumenna uuni 200-asteeseen (tasalämpö). Hienonna ja huuhtele suippokaali, hienonna kevätsipulit ja leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Levitä suippokaali ja kevätsipuli uunivuoan pohjalle, aseta lohifileet päälle ja laita jokaisen lohifileen pinnalle kaksi sitruunaviipaletta. Ripottele päälle sitruunapippuria ja suolaa. Kaada vuokaan lopuksi tamari ja kerma. Paista n. 15–20 minuuttia. Tarjoile heti. Lisukkeeksi sopii esim. rouhea leipä.