Ruoka
Reseptit
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Kuumat juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
FI
SE
DK
FI
EN
DE
Syksyinen kurpitsa-omena salaatti
Pääruoka
Annokset: 4
Syksyn salaatti on täydellinen ateria itsessään, sillä salaatin pavut tekevät siitä täyttävän ja proteiinipitoisen. Salaattia voi nauttia myös lisäkkeenä esimerkiksi kanan tai kalan kanssa.
Ainesosat
Ohjeet
½ Hokkaido-kurpitsa (noin 500 g)
3 rkl Urtekram ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 tl merisuolaa
1 tl Urtekram jeeraa (kuminaa)
½ tl Urtekram cayennepippuria
100 g lehtikaalia
1 tölkki Urtekram voipapuja
1 punainen omena, viipaloituna
½ dl Urtekram kuivattuja karpaloita
75 g fetajuustoa, kuutioituna
25 g hakattuja suolattuja Urtekram-manteleita
Kastike
2 rkl Urtekram ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 rkl Urtekram omenaviinietikkaa
1 rkl Urtekram agavesiirappia
½ tl merisuolaa
Leikkaa kurpitsa suupalan kokoisiksi paloiksi (jätä kuori päälle).
Sekoita kulhossa oliiviöljy, suola, jeera ja cayennepippuri. Kääntele kurpitsapalat mausteseoksessa.
Levitä kurpitsapalat uunipellille ja paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Revi lehtikaalin lehdet varsista, pilko ne karkeasti ja laita suurelle tarjoiluvadille.
Kaada kastike lehtikaalien päälle ja sekoita hyvin, kunnes kaali pehmenee ja hieman "kutistuu".
Lisää salaatin päälle paahdetut kurpitsapalat, voipavut, omenaviipaleet, karpalot, fetajuusto ja mantelit.
Tarjoile heti.
Ainesosat
½ Hokkaido-kurpitsa (noin 500 g)
3 rkl Urtekram ekstra-neitsytoliiviöljyä
2 tl merisuolaa
1 tl Urtekram jeeraa (kuminaa)
½ tl Urtekram cayennepippuria
100 g lehtikaalia
1 tölkki Urtekram voipapuja
1 punainen omena, viipaloituna
½ dl Urtekram kuivattuja karpaloita
75 g fetajuustoa, kuutioituna
25 g hakattuja suolattuja Urtekram-manteleita
Kastike
2 rkl Urtekram ekstra-neitsytoliiviöljyä
1 rkl Urtekram omenaviinietikkaa
1 rkl Urtekram agavesiirappia
½ tl merisuolaa
Ohjeet
Leikkaa kurpitsa suupalan kokoisiksi paloiksi (jätä kuori päälle).
Sekoita kulhossa oliiviöljy, suola, jeera ja cayennepippuri. Kääntele kurpitsapalat mausteseoksessa.
Levitä kurpitsapalat uunipellille ja paista 225 asteessa noin 20-25 minuuttia.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Revi lehtikaalin lehdet varsista, pilko ne karkeasti ja laita suurelle tarjoiluvadille.
Kaada kastike lehtikaalien päälle ja sekoita hyvin, kunnes kaali pehmenee ja hieman "kutistuu".
Lisää salaatin päälle paahdetut kurpitsapalat, voipavut, omenaviipaleet, karpalot, fetajuusto ja mantelit.
Tarjoile heti.
Samankaltaisia reseptejä
Brussels & Beets Pizza
Bataattia, täyteläistä guacamolea ja mausteisia kikherneitä
Grillattua porkkanaa, kevätsipulia ja vaalealla misolla maustettua sileää valkopaputahnaa.
Grillattuja portobellosieniä ja kermaista kikhernetahnaa
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent