Ruoka
Reseptit
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Öljyt & etikat
Mausteet
Tomaatti
Kookos
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Kuumat juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
FI
SE
DK
FI
EN
DE
Sienirisotto
Pääruoka
Annokset: 4
Ainesosat
Ohjeet
200 g Urtekram Arborio risottoriisiä
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
1/2 fenkoli
2 dl Urtekram oliiviöljyä
5 dl valkoviiniä
60 g parmesanjuustoraastetta
60 g voita
250 g sieniä
Tuoretta basilikaa
Kuori ja silppua sipulit, valkosipulit ja fenkoli.
Paista sipuli-fenkolisilppua oliiviöljyssä kattilassa tai paistokasarissa keskilämmöllä, kunnes se on kuullottunut lasimaiseksi.
Lisää riisi ja kuullota myös lasimaiseksi.
Lisää valkoviini ja sekoita, kunnes se on imeytynyt riisinjyviin.
Lisää kasvisliemi vähitellen siten, että annat nesteen imeytyä riisiin vähitellen.
Viipaloi ja paista sienet omassa pannussaan voissa tai öljyssä samalla kun risotto hiljalleen kypsyy.
Sekoita voi ja parmesanjuusto kypsän risoton sekaan.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Lisää sienet ja tarjoile tuoreella basilikalla ja parmesanraasteella koristeltuna.
Ainesosat
200 g Urtekram Arborio risottoriisiä
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
1/2 fenkoli
2 dl Urtekram oliiviöljyä
5 dl valkoviiniä
60 g parmesanjuustoraastetta
60 g voita
250 g sieniä
Tuoretta basilikaa
Ohjeet
Kuori ja silppua sipulit, valkosipulit ja fenkoli.
Paista sipuli-fenkolisilppua oliiviöljyssä kattilassa tai paistokasarissa keskilämmöllä, kunnes se on kuullottunut lasimaiseksi.
Lisää riisi ja kuullota myös lasimaiseksi.
Lisää valkoviini ja sekoita, kunnes se on imeytynyt riisinjyviin.
Lisää kasvisliemi vähitellen siten, että annat nesteen imeytyä riisiin vähitellen.
Viipaloi ja paista sienet omassa pannussaan voissa tai öljyssä samalla kun risotto hiljalleen kypsyy.
Sekoita voi ja parmesanjuusto kypsän risoton sekaan.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Lisää sienet ja tarjoile tuoreella basilikalla ja parmesanraasteella koristeltuna.
Samankaltaisia reseptejä
Brussels & Beets Pizza
Bataattia, täyteläistä guacamolea ja mausteisia kikherneitä
Grillattua porkkanaa, kevätsipulia ja vaalealla misolla maustettua sileää valkopaputahnaa.
Grillattuja portobellosieniä ja kermaista kikhernetahnaa
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat