100 g Urtekram luomu Grillattuja artisokkia pilkottuna
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
75 g Urtekram luomu Kalamata-oliiveja
1 rkl Urtekram Himalajan suolaa
1 tl oreganoa
Urtekram luomu Oliiviöljyä parmesanjuustoa silputtua tuoretta persiljaa ja basilikaa
Täytä suuri kattila vedellä ja kuu- menna vesi kiehuvaksi. Keitä spag- hetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois kypsästä spaghe- tista ja ota kattila pois liedeltä.
Lisää muut aineksetkattilaan ja sekoita.
Tarjolle ruoka suuressa kulhossa ja koristele se öljyllä, persilija- ja basilikasilpulla sekä parmesan- raasteella.
100 g Urtekram luomu Grillattuja artisokkia pilkottuna
100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
75 g Urtekram luomu Kalamata-oliiveja
1 rkl Urtekram Himalajan suolaa
1 tl oreganoa
Urtekram luomu Oliiviöljyä parmesanjuustoa silputtua tuoretta persiljaa ja basilikaa
Ohjeet
Täytä suuri kattila vedellä ja kuu- menna vesi kiehuvaksi. Keitä spag- hetti pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi pois kypsästä spaghe- tista ja ota kattila pois liedeltä.
Lisää muut aineksetkattilaan ja sekoita.
Tarjolle ruoka suuressa kulhossa ja koristele se öljyllä, persilija- ja basilikasilpulla sekä parmesan- raasteella.