Keskiviikkospagetti

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 kesäkurpitsa
2 rkl Urtekram luomu Oliiviöljyä
2 dl kuivaa soijarouhetta
1 rkl Urtekram luomu Italialaista mausteseosta
2 rkl Urtekram luomu Tiivistettyä tomaattisosetta
½ prk Urtekram luomu Paseerattua tomaattia
½ dl punaviiniä tai vettä
2 rkl omenaviinietikkaa
Urtekram suolaa pippuria
1 pkt Urtekram luomu Spagettia (gluteenitonta tai tavallista) kourallinen tuoretta basilikaa parmesanjuustoa

Ohjeet

1. Leikkaa sipuli, valkosipuli ja kesä- kurpitsa pienehköiksi kuutioiksi. Lämmitä kattilaa liedellä ja lisää oliivi- öljy. Kuullota vihanneksia, kunnes ne saavat hieman väriä pintaansa.
Lisää soijarouhe ja paahda sitä hetken aikaa vihannesten kanssa. Lisää sitten mausteet.
2. Lisää tomaattipyree, paseerattu tomaatti, punaviini ja omenaviinietikka kattilaan ja sekoita. Kypsennä ruokaa keskilämmöllä 10–12
minuuttia. Lisää tarvittaessa joukkoon vettä, jos kastike on liian paksua. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Keitä spagetti pakkauksen ohjeiden mukaan toisessa kattilassa.
4. Tarjoile spagetti ja kastike erillisistä astioista tai sekoita ne yhteen kattilas- sa. Lisää pinnalle halutessasi tuoreita yrttejä ja parmesanraastetta.

Samankaltaisia reseptejä