Kuumenna vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä pastakastike kattilassa. Kun pasta on al dente, kaada keitinvesi kattilasta. Lisää puolet kypsästä pastasta lämmitetty tomaattikastike ja kaada tarjoilukulhoon, ripottele päälle tuoretta basilikaa. Lisää toiseen osaan pastaa pestoa mauan mukaan ja kaada tarjoiluastiaan.
Levitä puolet parmankinkkusiivuista leivinpaperille pellille. Paista uunissa 200 astessa n. 10 minuuttia tai kunnes parmankinkkusiivut ovat rapeita. Tarjoile rapeat parmankinkut ja loput parmankinkkuviipaleista yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa tapaksina.
Paloittele melooni, mozzarella, chorizo ja patonkin. Lisää kukin omiin tarjoiluastioihin. Lorauta morrazellapalojen päälle hieman oliiviöljyä, sormisuolaa ja basilikan lehtiä. Lisää myös oliivit kulhoon ja kaada oliiviöljyä pieneen astiaan, johon voit dipata leipäpaloja. Kata pöytään kaikki tapakset ja nauti ystävien seurassa!
Ainesosat
400 g Urtekram pastaa, esim. Fusilli (voi tehdä myös gluteenittomasta fusillista)
Kuumenna vesi ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lämmitä pastakastike kattilassa. Kun pasta on al dente, kaada keitinvesi kattilasta. Lisää puolet kypsästä pastasta lämmitetty tomaattikastike ja kaada tarjoilukulhoon, ripottele päälle tuoretta basilikaa. Lisää toiseen osaan pastaa pestoa mauan mukaan ja kaada tarjoiluastiaan.
Levitä puolet parmankinkkusiivuista leivinpaperille pellille. Paista uunissa 200 astessa n. 10 minuuttia tai kunnes parmankinkkusiivut ovat rapeita. Tarjoile rapeat parmankinkut ja loput parmankinkkuviipaleista yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa tapaksina.
Paloittele melooni, mozzarella, chorizo ja patonkin. Lisää kukin omiin tarjoiluastioihin. Lorauta morrazellapalojen päälle hieman oliiviöljyä, sormisuolaa ja basilikan lehtiä. Lisää myös oliivit kulhoon ja kaada oliiviöljyä pieneen astiaan, johon voit dipata leipäpaloja. Kata pöytään kaikki tapakset ja nauti ystävien seurassa!