Pastavuoka

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

65 g vihreää pestoa1 sipuli
1–2 valkosipulinkynttä
3 rkl Urtekram luomu Oliiviöljyä
2 prk Urtekram luomu Pastakastiketta, basilikalla maustettua
400 g Urtekram luomu Pennepastaa
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
2 prk Urtekram luomu Grillattuja
artisokkia 150–200 g juustoraastetta
6 rkl salsaa

Ohjeet

1. Laita uuni kuumenemaan 180 asteeseen ja keitä pastaa kiehuvassa vedessä 8-9 min.
2. Silppua sipuli ja valkosipuli ja kuu- lota niitä öljyssä. Lisää pastakastike pannulle. Pastakastikkeen lämme- tessä kaada öljy pois artisokka- ja tomaattipurkeista.
3. Voitele uuninkestävä vuoka
kevyesti oliiviöljyllä.
4. Sekoita vuoassa pastakastike, esikeitetty pasta, artisokat ja uunissa paahdetut tomaatit. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja sen päälle pieniä salsanokareita.
5. Paista uunissa noin 25 minuuttia tai
kunnes pinta on kauniin kullanruskea.

Samankaltaisia reseptejä