Pasta sinihomejuustolla, saksanpähkinöillä ja persiljalla
Pääruoka
Annokset: 4
400 g Urtekram pastaa, esimerkiksi fusilli tai penne
100 g sinihomejuustoa
50 g Urtekram saksanpähkinöitä
1 rkl. Urtekram oliiviöljyä
kourallinen tuoretta persiljaa silputtuna
Urtekram Merisuolaa tai Himalajan suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Lisäksi rucolaa ja babypinaattia
Keitä vesi ja lisää suola ja pasta, keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kulhossa saksanpähkinät, juusto ja oliiviöljy massaksi. Lisää 1rkl keitinvettä juustoseokseen ja sekoita. Kun pasta on al dente, kaada keitinvesi kattilasta ja lisää pastan joukkoon juustoseos ja sekoita. Lisää silputtu persilja ja jauha päälle mustapippuria maun mukaan. Tarjoile heti lämpimänä rucolan ja/tai babypinaatin kanssa.
Ainesosat
400 g Urtekram pastaa, esimerkiksi fusilli tai penne
100 g sinihomejuustoa
50 g Urtekram saksanpähkinöitä
1 rkl. Urtekram oliiviöljyä
kourallinen tuoretta persiljaa silputtuna
Urtekram Merisuolaa tai Himalajan suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
Lisäksi rucolaa ja babypinaattia
Ohjeet
Keitä vesi ja lisää suola ja pasta, keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita kulhossa saksanpähkinät, juusto ja oliiviöljy massaksi. Lisää 1rkl keitinvettä juustoseokseen ja sekoita. Kun pasta on al dente, kaada keitinvesi kattilasta ja lisää pastan joukkoon juustoseos ja sekoita. Lisää silputtu persilja ja jauha päälle mustapippuria maun mukaan. Tarjoile heti lämpimänä rucolan ja/tai babypinaatin kanssa.