Ruoka
Reseptit
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Kuumat juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
FI
SE
DK
FI
EN
DE
Gluteeniton pastasalaatti
Pääruoka
Annokset: 4
Ainesosat
Ohjeet
1 pussi Urtekram gluteenitonta fusillia
8 viipaletta parmankinkkua
180 g tuoreita tai pakasteherneitä
Koristeeksi tuoreita herneenversoja.
Kastike
500 g ranskankermaa 18 %
1 tl suolaa
1 rkl Urtekram currya
2 tl Urtekram basilikaa
1 tl Urtekram minttua
½ sitruunan mehu
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
Paista parmankinkku paistinpannulla rapeaksi.
Riivi herneet tai kaada pakasteherneiden päälle kiehuvaa vettä.
Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Aseta salaatti tarjolle neljälle lautaselle kuten kuvassa on esitetty. Koristele tuoreilla herneenversoilla.
Ainesosat
1 pussi Urtekram gluteenitonta fusillia
8 viipaletta parmankinkkua
180 g tuoreita tai pakasteherneitä
Koristeeksi tuoreita herneenversoja.
Kastike
500 g ranskankermaa 18 %
1 tl suolaa
1 rkl Urtekram currya
2 tl Urtekram basilikaa
1 tl Urtekram minttua
½ sitruunan mehu
Ohjeet
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
Paista parmankinkku paistinpannulla rapeaksi.
Riivi herneet tai kaada pakasteherneiden päälle kiehuvaa vettä.
Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Aseta salaatti tarjolle neljälle lautaselle kuten kuvassa on esitetty. Koristele tuoreilla herneenversoilla.
Samankaltaisia reseptejä
Italialainen pikapasta
Pastaa ja tapaksia
Pasta sinihomejuustolla, saksanpähkinöillä ja persiljalla
Pastavuoka
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent