Gluteeniton pastasalaatti

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

1 pussi Urtekram gluteenitonta fusillia
8 viipaletta parmankinkkua
180 g tuoreita tai pakasteherneitä
Koristeeksi tuoreita herneenversoja.

Kastike

500 g ranskankermaa 18 %
1 tl suolaa
1 rkl Urtekram currya
2 tl Urtekram basilikaa
1 tl Urtekram minttua
½ sitruunan mehu

Ohjeet

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan
Paista parmankinkku paistinpannulla rapeaksi.
Riivi herneet tai kaada pakasteherneiden päälle kiehuvaa vettä.
Valmista kastike. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
Aseta salaatti tarjolle neljälle lautaselle kuten kuvassa on esitetty. Koristele tuoreilla herneenversoilla.

Samankaltaisia reseptejä