Ruoka
Reseptit
RUOKA
Kaikki Tuotteet
Mausteet
Reseptit
Öljyt & etikat
Myslit ja hiutaleet
Kuivahedelmät ja soseet
Palkokasvit ja säilykkeet
Pakasteet
Pähkinävoit ja levitteet
Gluteeniton
Pähkinät ja naposteltavat
Leivonta
Pavut, siemenet ja linssit
Riisit, suurimot ja pastat
Kuumat juomat
Maustaminen, liemet ja kastikkeet
Foodservice
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Lounas ja päivällinen
Pääruoat
Vegaaninen ruoka
VASTUULLISUUS
Vihreää ruokaa
Vastuullista ostamista
TIETOA MEISTÄ
Tietoa meistä
Sertifikaatit
Evästeet ja GDPR
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
FI
SE
DK
NO
EN
DE
FI
Vegaaninen "One Pot" pasta
Pääruoka
Annokset: 4
Ainesosat
Ohjeet
½ kesäkurpitsa
1 keskikokoinen sipuli porkkanoita
15 kirsikkatomaattia
pkt Urtekramin aurinkokuivattuja tomaatteja valkosipulinkynttä
½ tölkkiä Urtekramin tiivistettyä tomaattisosetta
½ pulloa paseerattua tomaattia
275 g Urtekramin voipapuja tölkissä
2 rkl Urtekramin italialaista maustetta
1 pkt Urtekramin luomupastaa
Kourallinen tuoretta basilikaa
2 rkl Urtekramin oliiviöljyä
1 tl Urtekramin suolaa
Leikkaa kesäkurpitsa, porkkanat ja sipuli pienehköiksi kuutioiksi.
Leikkaa kirsikkatomaatit ja aurinko- kuivatut tomaatit puolikkaiksi. Hienonna valkosipuli ja nosta sen jälkeen kaikki ainekset samaan pataan.
Anna ruoan kiehua hetkisen koko
ajan sekoittaen. Vähennä lämpö keski- lämmölle ja aseta kansi padan päälle. Anna ruoan kiehua hiljalleen
10–15 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsää pastaa haluat. Annostele pastaruoka lautasille ja ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
Muut kuin tölkkipavut tulee liottaa ja keittää pakkauksen ohjeen mukaan
Ainesosat
½ kesäkurpitsa
1 keskikokoinen sipuli porkkanoita
15 kirsikkatomaattia
pkt Urtekramin aurinkokuivattuja tomaatteja valkosipulinkynttä
½ tölkkiä Urtekramin tiivistettyä tomaattisosetta
½ pulloa paseerattua tomaattia
275 g Urtekramin voipapuja tölkissä
2 rkl Urtekramin italialaista maustetta
1 pkt Urtekramin luomupastaa
Kourallinen tuoretta basilikaa
2 rkl Urtekramin oliiviöljyä
1 tl Urtekramin suolaa
Ohjeet
Leikkaa kesäkurpitsa, porkkanat ja sipuli pienehköiksi kuutioiksi.
Leikkaa kirsikkatomaatit ja aurinko- kuivatut tomaatit puolikkaiksi. Hienonna valkosipuli ja nosta sen jälkeen kaikki ainekset samaan pataan.
Anna ruoan kiehua hetkisen koko
ajan sekoittaen. Vähennä lämpö keski- lämmölle ja aseta kansi padan päälle. Anna ruoan kiehua hiljalleen
10–15 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsää pastaa haluat. Annostele pastaruoka lautasille ja ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
Muut kuin tölkkipavut tulee liottaa ja keittää pakkauksen ohjeen mukaan
Samankaltaisia reseptejä
Kermainen vihreä fusilli paistetun tofun ja parsakaalin kera
Linssisalaatti parsalla, porkkanalla ja manteleilla
Panang Curry
Vegaanisia lettuja ruohosipulilla ja kuorrutetulla tofulla
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent