Vegaaninen "One Pot" pasta

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

½ kesäkurpitsa
1 keskikokoinen sipuli porkkanoita
15 kirsikkatomaattia
pkt Urtekramin aurinkokuivattuja tomaatteja valkosipulinkynttä
½ tölkkiä Urtekramin tiivistettyä tomaattisosetta
½ pulloa paseerattua tomaattia
275 g Urtekramin voipapuja tölkissä
2 rkl Urtekramin italialaista maustetta
1 pkt Urtekramin luomupastaa
Kourallinen tuoretta basilikaa
2 rkl Urtekramin oliiviöljyä
1 tl Urtekramin suolaa

Ohjeet

Leikkaa kesäkurpitsa, porkkanat ja sipuli pienehköiksi kuutioiksi.
Leikkaa kirsikkatomaatit ja aurinko- kuivatut tomaatit puolikkaiksi. Hienonna valkosipuli ja nosta sen jälkeen kaikki ainekset samaan pataan.
Anna ruoan kiehua hetkisen koko
ajan sekoittaen. Vähennä lämpö keski- lämmölle ja aseta kansi padan päälle. Anna ruoan kiehua hiljalleen
10–15 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsää pastaa haluat. Annostele pastaruoka lautasille ja ripottele pinnalle tuoretta basilikaa.
Muut kuin tölkkipavut tulee liottaa ja keittää pakkauksen ohjeen mukaan

Samankaltaisia reseptejä