Kermainen vihreä fusilli paistetun tofun ja parsakaalin kera

Pääruoka
15 min
Annokset: 4
Tässä nopeassa, vegaanisessa pastaruoassa valmistat kermaisen kastikkeen sekoittamalla keskenään herneitä, sitruunaa, yrttejä ja avokadoa. Tarjoile paistetun tofun ja parsakaalin kanssa. Nopeaa, terveellistä ja herkullista!

Ainesosat

1 paketti Urtekram Fusillia
1 paketti marinoitua tofua
200 g parsakaalia
2 tl Urtekram Tamaria
Urtekram pähkinöitä haluttaessa
Kermainen kastike
2 dl pakasteherneitä, sulatettuja
1 pieni avokado
1 nippu tuoretta persiljaa tai minttua
½ dl Urtekram oliiviöljyä
1 sitruuna
1 dl pastavettä

Ohjeet

Keitä pasta runsaassa suolalla maustetussa vedessä
Jos herneet ovat jäässä, voit laittaa ne siivilään kiehuvan pastan päälle sulamaan.
Leikkaa tofu kuutioiksi ja murskaa 1 pieni parsakaali. Paista tofua ja parsakaalia isossa öljytyssä pannussa muutama minuutti. Kaada tamari joukkoon, kun tofu ja parsakaali on kypsynyt.

Kaada herneet, avokado, tuoreet yrtit, oliiviöljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi. Ohenna kastiketta noin 1 dllla kuumaa pastavettä ja mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita uudelleen.

Kun pasta on valmis, siivilöi vesi pois, mutta jätä pasta kattilaan. Kaada kastike pastan päälle ja sekoita.
Jaa kulhoihin. Aseta päälle tofua ja parsakaalia. Raasta päälle sitruunankuori ja mahdollisesti hienonnettuja pähkinöitä, jos sellaisia löytyy.

Samankaltaisia reseptejä