Inkiväärimarinoitua kurpitsaa mustakaalilla ja kvinoalla

Pääruoka
45 min
Annokset: 4

Ainesosat

1 iso kurpitsa
2 dl Urtekram kvinoaa
1 Urtekram kasvisliemikuutio
1 iso nippu mustakaalia
1 dl Urtekram pähkinöitä
1 dl granaattiomenan siemeniä
Inkiväärikastike
1 dl Urtekram Estate -oliiviöljyä
3 rkl Urtekram vaahterasiirappia
2 rkl tuoretta raastettua inkivääriä
Mehu ja kuori 1 suuresta sitruunasta
1 tl Dijonsenapia
1 tl suolaa

Ohjeet

Aseta uuni 200 ° C een. Leikkaa kurpitsa 4-5 cm paksuiksi paloiksi. Aseta lautaselle, lorauta päälle oliiviöljyä ja suolaa ja paista noin 25 minuuttia.

Sillä välin kiehauta vesi keskikokoisessa kattilassa a lisää liemikuutio. Huuhtele kvinoa ja kaada kattilaan, keitä noin 12 minuuttia. Kaada sitten jäljellä oleva vesi pois.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
Poista varret mustakaalista. Laita lehdet isoon kulhoon ja kaada puolet kastikkeesta. Kääntele ympäri, kunnes kaikki kaalin lehdet peittyvät.
Kun kurpitsa on alkanut saada väriä, ota se pois uunista ja laita päälle reilusti jäljellä olevaa kastiketta. Kääntele myös pähkinät kastikkeessa ja aseta ne lautaselle. Laita takaisin uuniin pariksi minuutiksi, jotta kastike karamellisoituu kurpitsan päällä.
Aseta quinoa tarjoilulautaselle. Laita päälle maustettu mustakaali ja lopuksi kurpitsanpaloja, saksanpähkinöitä ja granaattiomenan siemeniä.

Samankaltaisia reseptejä