Dandan tofu ja nuudelit

Pääruoka
30 min
Annokset: 4

Ainesosat

1 pkt maustamatonta tofua
½ dl Urtekram neutraalinmakuista kookosöljyä
1 rkl Urtekram maapähkinävoita
1 rkl Urtekram suolaamatonta tahinia
2 rkl Urtekram tamaria
3 ruokalusikallista vettä
½ rkl Urtekram omenasiiderietikkaa
1 rkl hienoksi pilkottua inkivääriä
1 hienoksi pilkottu valkosipulinkynsi
1 rkl sriracha-kastiketta tai muuta chilikastiketta (tai 1 tl kuivattua chiliä)
1 tl Urtekram kuminaa
1 pkt Urtekram nuudeleita
150 g pinaatinlehtiä tai pak choita
3 hienoksi silputtua vihreää sipulia
1 ruukku korianteria
2 rkl Urtekram paahdettuja seesaminsiemeniä

Ohjeet

Murenna tofu ja laita se siivilään. Anna valua kulhon päälle tai paina tofua keittiöpyyhkeellä siivilä vasten niin, että neste puristuu ulos. Haluat tofuun mahdollisimman vähän nestettä, jotta sen voi paistaa rapeaksi.
Sekoita maapähkinävoi, tahini, tamari, vesi ja etikka kermaiseksi kastikkeeksi.
Kuumenna paistinpannu ja paista murskattu tofu öljyssä samalla sekoittaen, kunnes se on rapeaa. Tämä vie yleensä noin 10 minuuttia. Lisää inkivääri, valkosipuli, sriracha-kastike ja mausteet.
Paista vielä muutama minuutti, jotta tofu saa hyvän maun kaikista mausteista.
Keitä sillä välin nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Laita runsaasti pinaatinlehtiä neljään kulhoon. Lisää keitetyt nuudelit pinaatin päälle,
Lisää päälle kermainen kastike, rapea tofu, vihreä sipuli, korianteri ja seesaminsiemeniä.

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä