Täytetyt munakoisot voipapujen kera

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

2 munakoisoa
2 sipulia
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
200 g Urtekram voipapuja tölkissä
200 g Urtekram kidneypapuja tölkissä
1 nippu persiljaa
140 g cheddarjuustoa
4 rkl Urtekram oliiviöljyä
Urtekramin suolaa ja pippuria

Ohjeet

Halkaise munakoisot pituussuunnassa ja koverra sisusta pois niin paljon, että kuori on täysin puhdas. (kuoret käytetään myöhemmässä vaiheessa).
Pilko munakoison sisus pieniksi kuutioiksi. Leikkaa sipuli, valkosipuli ja paprika pienehköiksi kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Kuullota kasviksia ja munakoison maltoa keskilämmöllä, kunnes ainekset ovat saaneet väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valuta vesi pois tölkkipavuista ja lisää pavut pannulle. Lisää karkeasti silputtu persilja.
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Nostamunakoison puolikkaatuuninkestävään vuokaan. Täytä puolikkaat kasvistäytteellä.
Ripottele lopuksi pinnalle cheddarjuustoa ja paista munakoisoja 200-asteisessa uunissa 20 minuuttia.

Samankaltaisia reseptejä