Trooppinen Granola

Frukost & Mellanmål
Annokset: 6
Herkullisen trooppinen granola joka saa makeutensa hedelmistä, taateleista ja vaahterasiirapista. Täydellinen aamupalaksi chiavanukaaseen/smoothieen tai sellaisenaan välipalaksi!
Reseptin tekijä:

Ainesosat

250 g Urtekram gluteenittomia kaurahiutaleita
160 g Urtekram manteleita, murskattuna
6-8 medjool taatelia, leikattu paloiksi
75 ml vettä
60 ml Urtekram mantelivoita
80 ml Urtekram vaahterasiirappia
1 1/2 tl Urtekram kookosöljyä
Passionhedelmän liha, 2 hedelmästä
80 g Urtekram mangopaloja paloiteltuna
100 g Urtekram kookoshiutaleita

Ohjeet

Laita uuni kuumenemaan 150 asteeseen (kiertoilmalla).
Sekoita kaurahutaleet ja mantelimurska isossa kulhossa.
Pienessä paistinpannussa, sekoita mantelivoi, kookosöljy, vaahterasiirappi, vesi ja taatelin palat. Paista miedolla lämmöllä, samalla sekoittaen. Kun seos on lämmintä, kaada se kaurahiutaleiden ja mantelien päälle ja sekoita hyvin keskenään. Lisää passionhedelmäliha ja sekoita hyvin.
Kaada granola seos leivinpaperille tasaisesti ja paista uunissa 30 minuutin ajan (kunnes granola saa kultaisen värin), sekoittaen välillä.
Kun granola on paahtunut, ripottele päälle kookoshiutaleita ja kuivattua mangoa. Anna granolan viilentyä täysin.
Tarjoile heti, esimerkiksi kauramaidon, kookosjuoman tai jogurtin kanssa. Granolaa säilyy ilmatiiviissä purkissa 3 viikon ajan.

Samankaltaisia reseptejä