Tamari Soija

Luomua Gluteeniton Maun korostaja
Urtekramin Japanilainen tamari on täyteläinen ja aromaattinen luomusoija. Soijapavut keitetään ja fermentoidaan perinteisin menetelmin kojin kanssa. Sen jälkeen sen varastoidaan, jotta syvät maust saadaan esille. Luonnollinen makujen korostaja ruoissa. Tuote on myös gluteeniton.

Sisältää

Vesi, SOIJAPAPU*(33 %), merisuola, koji (Aspergillus oryzae). * = Luomu.
 
Vatten, SOJABÖNOR*(33 %), havssalt, koji (Aspergillus oryzae). * = Ekologisk.
Allergeenit Soijapapu*

Sertifikaatit

Tietoa

Tuotenumero 1001970
Säilytysohje Kuivassa, huoneenlämmössä (15-25 ºC). Avattuna rajallinen säilyvyys jääkaapissa (2-6 °C).

Ravintosisältö per (Näringsinnehåll per) 100 millilitre

Energia / KJ (Energi / KJ ) 270 KJ
Energia / Kcal (Energi / Kcal) 65 Kcal
Rasva (Fett) 1 g
- josta tyydyttyneitä ( - varav mättat fett) 1 g
Hiilihydraatit (Kolhydrat) 5 g
- josta sokereita (- varav sockerarter) 0,9 g
Proteiini (Protein) 8,3 g
Suola (Salt) 12 g

Samankaltaiset tuotteet

Jälleenmyyjät