Pizzapullat spagetilla ja murskatuilla tomaateilla

Huvudrätt
15 min
Annokset: 4
Tekeekö mielesi spagettia ja lihapullia maukkaana kasvisversiona? Tämä resepti vie kielesi mennessään! Voit myös tarjoilla tomaattisekoituksen ja lisukkeet erillisistä astioista.

Ainesosat

1 paketti Urtekram pizzapullia
spagettia 4 henkilölle
MURSKATUT TOMAATIT
300 g erivärisiä kirsikkatomaatteja
4 rkl Urtekram oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
4 vartta basilikaa
2 rkl kapriksia
½ tl suolaa ja pippuria
LISUKKEET
2 mozzarellaa
2 rkl pinjansiemeniä, paahdettuna
1 dl minisuolakurkkuja
1 kourallinen Urtekram oliiveja

Ohjeet

Lämmitä pizzapullat ohjeiden mukaisesti.
Laita kattilaan reilusti vettä ja suolaa ja keitä spagetti pakkauksessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Valuta lävikössä, mutta ota keitinvettä talteen tomaatteja varten.
Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi, laita ne kulhoon ja sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu, hienonnettu basilika, kaprikset, suola ja pippuri. Murskaa tomaatteja käsin niin, että ne pehmittyvät ja osa sisuksesta purskahtaa ulos. Lisää joukkoon ½ dl pastan keitinvettä ja sekoita hyvin.
Revi mozzarella suurehkoiksi paloiksi. Sekoita tomaattiseos lämpimään spagettiin ja annostele tarjoiluastioihin. Lisää päälle pizzapullia, mozzarellaa, pinjansiemeniä, minisuolakurkkuja ja oliiveja.

Samankaltaisia reseptejä