Virkistävä sarja, joka perustuu kookosöljyyn, jota on vuosisatojen ajan käytetty ihon ja hiusten kauneudenhoitoon ja ravitsemiseen. Päivänkakkarauute ja kookosnektari kosteuttavat ihoa ja hiuksia. Hiustuotteisiin olemme lisänneet myös merilevää, joka kosteuttaa ja vahvistaa. Sarja on vegaaninen ja Ecocert-luomusertifioitu.

Kookosöljy - kauneusmaailman suosikki

Ei ihme, että kookosöljy on kauneusmaailman pysyvä suosikki. Luonnollisella hoitoöljyllä, voi olla positiivisia vaikutuksia sekä ihoon että hiuksiin. Kookosöljy on hyödyllinen aine, jota voidaan käyttää esimerkiksi saippuoissa, ihovoiteissa ja kasvojen puhdistusaineissa. Se on myös täydellinen kuivalle iholle, etenkin talvella.

Kookoshoito huolehtii hiuksista

Monipuolinen kookosöljyrasva auttaa suojaamaan hiuksia ja tekee niistä taas pehmeät ja kiiltävät. Kookospähkinän makea ja eksoottinen tuoksu on mukava bonus!

Kylmäpuristettu suoraan luonnosta

Kookospuu kasvaa tropiikissa. Jokainen puu tuottaa noin 50 kookospähkinää vuodessa. Paras kookosöljy saadaan korjaamalla ja kylmäpuristamalla tuoreita, luomu kookospähkinöitä. Kylmäpuristus on hellävarainen menetelmä, joka tarkoittaa, että öljyä ei lämmitetä, mutta se säilyttää luonnollisen ravintopitoisuutensa. Yrttivoidetuotteet, joissa on kookosöljyä ja kookosnektaria, ovat ekologisesti sertifioituja Cosmos Organic -standardin mukaan ja aineosat ovat peräisin luonnollisista lähteistä.

Kookosöljyä löydät Urtekramin kookoshoitoaineesta ja – voiteista ja kookossiirappia taas löytyy kookosshampoosta sekä –saippuasta. Kookossiirappi on peräisin kookospuiden kukissa olevasta nektarista. Nektari suodatetaan ja lämmitetään varovasti, sitten kaunis kullanruskea siirappi on käyttövalmista.

Kookoshiusöljy

Heille, ketkä haluavat lisätä ylimääräistä ravintoa ja kosteutta hiuksiin, löytyy Urtekramilta hiusöljy, joka on täynnä ravitsevia aineosia. Kookoshiusöljy sisältää kookos-, manteli-, jojoba-, parsakaali ja siemenöljyä sekä E-vitamiinia.

Yhä useammat ihmiset huomaavat hiusöljyn tuovan kiiltoa ja ravintoa kuiville ja elottomille hiuksille. Kookoshiusöljy ei sisällä silikoneja, imeytyy hiuksiin, rasvoittamatta niitä. Kasviöljyt ravitsevat ja sisältävät runsaasti antioksidantteja.

Vinkkejä kookoshiusöljyn käyttöön:

  • Käytä ensisijaisesti, jos hiuksesi ovat kuivat tai vahingoittuneet
  • Muutama tippa riittää
  • Lämmitä öljyä kämmenten välissä ja levitä kosteisiin tai kuiviin latvoihin
  • Haluatko antaa hiuksillesi kosteushoidon? – Levitä öljy hiuksiin 30 minuuttia ennen hiusten pesua tai nukkumaan menoa

Suodata tuotteita

Päällä olevat suodattimet

Ei suodatusta