Hoida hiuksiasi ekologisesti

Kun valitset Urtekramin -hiustuotteet, valitset myös vihreämmän arjen. Kehitämme ja valmistamme biohajoavat hiustenhoitotuotteemme itse Mariagerissa. Ne on Ecocert Cosmos luomusertifioituja, joka tarkoittaa sitä, että otat tuotteita käyttäessäsi myös huomioon luonnon, eläimet ja ympäristön. 

hårguide1.jpg

1

Hiustenhoitotuotteemme sisältävät vain luonnollisia sulfaatteja, joten shampoo täytyy vaahdottaa käsin ennen käyttöä saadaksesi täyden vaikutuksen. Tarvitset shampoota vain pienen määrän ja näin pidennät tuotteen käyttöaikaa ja vähennät ympäristövaikutuksia.

Hårguide2 250x250.jpg

2

Pese hiukset aina kahdesti peräkkäin saadaksesi tuotteen täyden vaikutuksen. Ensin peset mahdolliset muotoilutuotteet hiuksista ja sitten puhdistat päänahkasi ja hiuksesi vielä täysin puhtaaksi. Hiero shampoota päänahkaan, kunnes shampoo vaahtoaa hyvin ja jotta tiedät, että hiukset ovat täysin puhtaat.

Hårguide3 250x250.jpg

3

Hiukset vaativat lyhyen sopeutumisjakson siirtyessään tavanomaisesta tuotteista, luomu hiustenhoitoon. Kun käytät luomusertifioitua shampoota ensimmäisen kerran, hiukset voivat tuntua aluksi jäykiltä, ‚Äč‚Äčkoska tuote ei sisällä silikonia. Käytä siksi shampoon käytön jälkeen hoitoainetta palauttaaksesi hiusten kosteustasapainon ja taipuisuuden.