LUONNOLLINEN IHONHOITO

Kaunis ja pehmeä iho hyvällä omatunnolla

Urtekram sai 1970-luvun alkupuolella ruokakauppoihin myyntiin ensimmäisenä kosmetiikkatuotteita. Siitä lähtien Urtekram on keskittynyt ainutlaatuisiin hiusten ja ihon hoitotaopihin, joissa otetaan huomioon erilaiset iho- ja hiustyypit. Kun valitset Urtekram-kosmetiikkatuotteet, valitset sekä ekologisuuden että kestävyyden.

Luomu

Urtekramin tuotteet ovat Ecocert Cosmosin luomusertifioituja ja tämä on takuusi siitä, että tuotteet ovat silikonittomia, parabeenittomia, eivätkä ne sisällä synteettisiä säilöntäaineita.

cosmos-ecocert.png

Vegaaninen

Urtekramilla on Vegan Society sertifikaatti, joka takaa, että tuote ja sen valmistusprosessi eivät sisällä eläinperäisiä tuotteita, sivutuotteita tai johdannaisia, tuotetta ei ole testattu eläimillä eikä se sisällä geenimuunneltuja organismeja (GMO).

vegan.png

100% Luonnollista

Urtekramin tuotteet ovat biohajoavia ja valmistettu huolellisesti ympäristössä. Tuotteet sisältävät vain 100% luonnollisia ainesosia.

Dråbe.png

No Perfume -sarja allergiatestattuja tuotteita

AllergyCertified on kansainvälinen allergiamerkki, jonka löydät No Perfume sarjastamme ja joka sertifioi kosmetiikkatuotteita maailmanlaajuisesti. Kriteerit laatii toksikologi, joka tarkastaa jokaisen tuotteen kaikki ainesosat ja pitoisuudet ja varmistaa, että tuote on mahdollisimman mieto ja hellävarainen iholle.

imagemnnyq.png

Ainutlaatuisia tuoksuja

Urtekramilla tiedämme, että tuoksut ovat tärkeä osa hoitokokemusta, joten vaikka meillä on myös täysin hajusteettomia tuotteita valikoimassamme, olemme ylpeästi kehittäneet ihania tuoksuja, jotka hemmottelevat aisteitasi yhtä paljon kuin hemmottelet ihoasi ja hiuksia hoitotuotteillamme. Jokaisella sarjalla on oma tuoksuprofiilinsa, joten voit etsiä itsellesi sopivan - tai vaihtaa fiiliksesi mukaan.

Opas luomu hiustenhoitoon

Hallitsetko täysin sen, miten vaihdat tavanomaisista hiustuotteista luomuhiustuotteisiin? Olemme luoneet sinulle mini-oppaan, jossa on kolme yksinkertaista vaihetta, kuinka hoitaa hiuksiasi ekologisesti.