Aloe Vera -sarjamme on luomusertifioitu, vegaaninen ja pehmentävä sarja, joka saa raikkaan tuoksunsa auringon kypsyttämistä appelsiineista, sitruunoista ja sitruunaruohosta. Sarja on täynnä luonnon omaa kosteuttajaa aloe veraa ja saa lisää kosteuttavia ominaisuuksia hyaluronihaposta. Cosmos Organic -luomusertifiointimme vaatimusten mukaisesti tuotteemme eivät koskaan sisällä parabeeneja tai silikonia.

Luonnon oma kosteusvoide

Aloe Veraa kutsutaan joskus "yhdeksi maailman vanhimmista lääkekasveista", ja sillä on laaja käyttöalue, joten ei ole ihme, että käytämme luomu aloe veraa monissa tuotteissamme. Aloe Vera on kaktusmainen mehikasvi, joka menestyy parhaiten subtrooppisessa ilmastossa. Kasvien paksuissa lehdissä on kirkas, viskoosinen hyytelö, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Geeli pehmentää ihoa luonnollisesti ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Aloe Vera tarjoaa myös rauhoittavan viilentävän tunteen hyönteisten puremiin, kutinaan ja auringon oton jälkeen.

Käytetty vuosituhansien ajan

Aloe Veraa on käytetty vuosituhansien ajan, ja jo antiikin kreikkalaiset käyttivät kasvin hyytelöä useisiin iho-ongelmiin. Nykyään aloe veran tiedetään sisältävän monia erilaisia ​​aineita, kuten monenlaisia ​​vitamiineja, kuten A-, B-, C- ja E-vitamiini, sekä mineraaleja, kuten foolihappoa, kalsiumia, rautaa, sinkkiä, natriumia, magnesiumia, mangaania, kuparia ja kromia.

Superkasvi ihon ja hiusten hoitoon

Suodata tuotteita

Päällä olevat suodattimet

Ei suodatusta