Gluteenittomat jauhoseokset

Uusilla gluteenittomilla jauholeipäseoksilla teet arjestasi maukkaampaa täysin gluteenittomasti ilman kompromisseja. Uudet gluteenittomat luomutuotteet on kehitetty hyvä maku ja rakenne edellä ja niistä löytyy myös paljon kuitua.

Katso lisää alta:

glutenfri 400x400.jpg

glutenfri1 400x400.jpg

Uniikki leivontatekniikka

Urtekramin valmiilla jauhoseoksilla gluteeniton leipominen on helpompaa kuin koskaan aiemmin! Tarvitset jauhoseoksen lisäksi vain muutaman raaka-aineen ja vettä. Leivät voit valmistaa jääkaappiin kylmäkohoamaan yön yli, jolloin saat heti aamusta paistettua tuoreet gluteenittomat leivät aamiaiselle.
Valmiit leivät voi pakastaa, jos niitä kaikkia ei tule heti syötyä.

Tuotekohtaiset leivontaohjeet löydät pakkauksista. 

Vaihe 1

bagstep1.jpg

Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva ja muut mausteet.
Kaada jauhoseos kulhoon.

Vaihe 2

bagestep2.jpg

Sekoita kädenlämpöinen neste jauhoseoksen joukkoon.

Vaihe 3 

bagestep3.jpg

Sekoita kunnes taikina on tasaisen puuromaista.

Vaihe 4

bagestep4.jpg

Kaada taikina heti vuokaan kohoamaan ja anna sen kohota vähintään pari
tuntia ennen paistoa.

Vaihe 5 

bagestep5.jpg

Laita uuni lämpeämään noin 220 asteeseen ja ota taikina jääkaapista. Nosta taikina muotista kelmun avulla.

Vaihe 6

bagestep6.jpg

Leikkaa taikina 8 osaan ja laita varovasti pellille leivinpaperille. Paista noin. 20 minuuttia.

Vaihe 7

bagestep7.jpg

Anna jäähtyä noin puoli tuntia ennen tarjoilua. Nauti!

Reseptit

Gluteenittomat Kaurasämpylät

6420 Urtekram2208201977170 1.jpg

Gluteeniton Focaccia-leipä

6422 Urtekram2208201977250 1.jpg

Gluteenittomat Chiansiemensämpylät

6424 Urtekram2208201977240 1.jpg