Me Urtekramilla luotamme luonnon voimaan, ja haluamme pitää siitä huolta. Siksi pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ilmastoystävällisemmäksi ja kestävämmäksi ja löytämään uusia ratkaisuja, joilla voimme pienentää hiilijalanjälkeämme.

Oma tuotantomme on jo tällä hetkellä hiilineutraalia. Tanskan tuotantolaitoksemme käyttää 100-prosenttisesti uusiutuvaa energiaa sähköön, lämmitykseen ja jäähdytykseen. Tuotamme myös osan omasta sähköstämme kattojen aurinkopaneeleilla.

Kuljetuksissa suosimme laivoja tai rekkoja lennättämisen sijaan. Niissä pakkauksissa, joissa emme ole vielä siirtyneet kasviperäisiin materiaaleihin, käytämme vähempipäästöistä PE-muovia.

Mitkä seuraavista väitteistä ovat totta?

Olipa kerran... Niinhän kaikki hyvät tarinat aina ennen alkoivat. Niin myös meidän tarinamme, joka alkoi vuonna 1972. Aikana, jolloin pioneerihenki, yhteisöllisyyden tunne ja ympäristötietoisuus alkoivat nostaa päätään. Aikana, jolloin ekologisuus oli vasta lapsenkengissään, jolloin reilusta kaupasta ei ollut kuultukaan. Urtekramin perustajat aloittivat matkansa perustamalla pienen kivijalkamyymälän ensin Kööpenhaminaan, jossa he myivät monenlaisia tuotteita mukaan lukien mausteita. Tuotteille oli yhteistä se, että ne kaikki edustivat luonnollista, yksinkertaista ja puhdasta elämäntapaa. Pian myymälän perustamista seurasi Urtekram-yrityksen perustaminen.

Osallistu kilpailuun!

Nimi

Osoite

Sähköpostiosoite & puhelinnumero

Kiitos osallistumisestasi! Ilmoitamme voittajille sähköpostitse. 

Seuraa meitä somessa!

image0bt3c.png @Urtekramsuomi

New Facebook Logo 2021 | Pnggrid @Urtekramsuomi