Mökkikausi on käynnistymässä ja on aika suunnata katseet myös mökillä käytettävään kosmetiikkaan! Pesemme käsiä monia kertoja päivittäin mökkipuuhailujen lomassa sekä saunotaan, uidaan ja pestään hiukset samalla jopa suoraan järveen pulahtamalla. Olisi hyvä tarkistaa, että näissä tilanteissa käytettävät huuhdeltavat kosmetiikkatuotteet, esim. käsisaippuat, shampoot, hoitoaineet sekä suihkusaippuat ovat 100% biohajoavia.

Tiesitkö, että kaikki Urtekram Nordic Beauty kosmetiikkatuotteet ovat Ecocert Cosmos Organic – luomusertifioituja, vegaanisia ja 100% biohajovia, joten ne soveltuvat käytettäväksi täydellisesti mökkeily- ja veneilyolosuhteissa. Urtekram Nordic Beauty tuotteet valmistetaan edelleen Tanskassa käyttäen huippulaatuisia raaka-aineita kestävän kehityksen mukaisesti ja mm. vuonna 2017 Urtekram valittiin Tanskan vastuullisimmaksi yritykseksi.

Urtekram – Jo 50 vuotta. Luonnollisesti.

Mitkä uutuuskasvotuotteet Urtekram Nordic Beauty lanseerasi kasvojenhoitoon vuonna 2022?

Olipa kerran... Niinhän kaikki hyvät tarinat aina ennen alkoivat. Niin myös meidän tarinamme, joka alkoi vuonna 1972. Aikana, jolloin pioneerihenki, yhteisöllisyyden tunne ja ympäristötietoisuus alkoivat nostaa päätään. Aikana, jolloin ekologisuus oli vasta lapsenkengissään, jolloin reilusta kaupasta ei ollut kuultukaan. Urtekramin perustajat aloittivat matkansa perustamalla pienen kivijalkamyymälän ensin Kööpenhaminaan, jossa he myivät monenlaisia tuotteita mukaan lukien mausteita. Tuotteille oli yhteistä se, että ne kaikki edustivat luonnollista, yksinkertaista ja puhdasta elämäntapaa. Pian myymälän perustamista seurasi Urtekram-yrityksen perustaminen.

Osallistu kilpailuun!

Nimi

Osoite

Sähköpostiosoite & puhelinnumero

Kiitos osallistumisestasi! Ilmoitamme voittajille sähköpostitse. 

Seuraa meitä somessa!

image0bt3c.png @Urtekramsuomi

New Facebook Logo 2021 | Pnggrid @Urtekramsuomi